Cosmetische behandelingen

Category
Diensten

HUIDANALYSE IN DE CHINESE GENEESKUNDE

Onze huid is dagelijks onderhevig aan zowel interne als externe stress. Dit leidt tot een verminderde microcirculatie en zorgt ervoor dat in onze huid niet alles getransporteerd kan worden naar de plaats van bestemming. Op een transportband die stilligt kan je de beste grondstoffen leggen, maar als deze niet beweegt, gebeurt er niets.

Met de opgedane inzichten in de mechanismen van huidveroudering, na een opleiding aan de internationale ‘Dermatology Diploma Course’ in Londen, herhaaldelijke klinische stages in China en jarenlange ervaring als acupuncturist, ontwikkelde Marco Sampermans zijn eigen huidlijn “Wu Mei”.

Wu Mei – een andere kijk op huidverbetering
Wu Mei is een huidverbeteringsconcept voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Wu Mei combineert de beste ingrediënten van het Oosten met de beste ingrediënten van het Westen, gebaseerd op bewezen mechanismen van de traditionele Chinese geneeskunde in anti-aging, om zo de meest perfecte resultaten te behalen op gebied van huidverbetering, “East meets West”. Wu Mei is een modulaire aanpak bestaande uit 5 huidlijnen, gebaseerd op de 5 mechanismen van huidveroudering uit de klassieke Chinese dermatologie, waarbij elke lijn specifiek kan ingezet worden om tegemoet te komen aan de noden van elke unieke huid(zone).

Huidanalyse
Wu Mei werkt niet symptoom bestrijdend maar probleem oplossend!

Aan de hand van een huidanalyse wordt het gelaat geanalyseerd om zo elke zone gericht te kunnen behandelen. Op basis van deze huidanalyse wordt er bepaald welke huidlijn voor jou van toepassing is voor:

  • herstel van de fysiologie van de huid
  • huidverbetering
  • anti-aging

 

Cosmetische acupunctuur
Cosmetische acupunctuur kent een oude geschiedenis in de Chinese cultuur. Door het gebruik van kleine naaldjes die alleen in de huidlagen worden gezet, wordt de doorbloeding naar de huid verbeterd en de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid strakker, minimaliseren fijne lijntjes en rimpels, vermindert pigmentering en kunnen onzuiverheden en zwelling in het gezicht afnemen.

Kan iedereen de behandeling ondergaan?

Ja in principe wel zolang je gezond bent.
We raden af om deze behandeling te starten:
– binnen de zes maanden na het ondergaan van een cosmetische ingreep of botoxbehandeling.
– tijdens zwangerschap of ziekte.  Je stelt deze behandeling best uit tot je volledig hersteld bent.
– bij hoge bloeddruk kan de behandeling pas plaatsvinden wanneer dit met acupunctuur of medicatie onder controle is.

Je hebt het beste effect van de behandeling als je een gezonde levensstijl aanhoudt: minimaal roken, drinken en make-up, voldoende slaap en beweging en emotionele balans zijn belangrijk. Ook medicatie kan een effect hebben op de behandeling.

Behandelprogramma

Afhankelijk van het intakegesprek wordt er ingeschreven voor 4 tot 6 sessies.
Hierna volgt een evaluatie waarbij samen gekeken wordt met welke interval een ondersteunende herhaling best gedaan wordt om het behaalde resultaat te onderhouden en verder te verbeteren.
Het verkregen resultaat wordt afhankelijk van de levensstijl en huidverzorging gedurende lange tijd behouden.
Bij de eerste sessie wordt 50% van de totale behandelingen aangerekend, daarna wordt per consult het resterend bedrag per behandeling betaald. Een sessie duurt 60 minuten.

Wil je een AFSPRAAK

?
Neem contact op +32 (0)496 52 24 55 of bezoek onze contactpagina