Massages

Category
Diensten

MASSAGES

Massages zijn er voor iedereen. Wil je graag tot rust komen, ontspannen, je hoofd leegmaken? Als sporter je lichaam de nodige aandacht geven voor of na een intensieve inspanning en je lichaam blessure vrij houden? 

 

We hebben verschillende soorten massages: 

Ontspanningsmassage
Zorgt voor een pure mentale en lichamelijke ontspanning. Deze massage helpt blokkades op te heffen en los te laten. 

 

Rug-hoofd-nek en schoudermassage
Deze massage is uiterst geschikt voor spierpijnen die stress gebonden is, veroorzaakt wordt door een foute houding of na zware belasting. Spierknopen worden weggewerkt, spieren worden terug soepel, pijn vermindert en de ontspanning treedt in. 

 

Hotstone massage
Hier wordt er gebruik gemaakt van warme stenen in combinatie met manuele ontspanningsmassage. Hierdoor gaan lichaam en geest nog meer ontspannen. 

 

Cupping: Movement & Dry cupping
Dit is een massage waar gebruik wordt gemaakt van cups. Deze bestaan in glas, plastiek en siliconen. Dit is een eeuwenoude traditionele behandelwijze uit de Chinese geneeskunde. De cups worden vacuum gezogen op het huidoppervlak. Het activeert de bloed- en lymfestroom. Aanvoer van voedingstoffen verbetert en afvoer van afvalstoffen versnelt. Blokkades en verklevingen worden opgeheven. Cupping kan soms een beetje pijnlijk zijn en kan blauwe plekken achter laten op plaatsen waar bloed niet goed kon doorstromen.

 

Triggerpoint massage
Dit is een iets stevigere massage. Door druk te geven op de spierknopen, gaan we de pijnlijke triggerpoint ‘bevrijden’. 

 

Fibromassage
Deze massage is voor personen met fibromyalgie, chronische pijn en CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom). De massage wordt op een rustige manier gegeven, zonder al te veel druk uit te oefenen op de spieren. Na deze massage kan er sprake zijn van een totale staat van ontspanning en is vaak nood aan rust en slaap. Daarom is deze massage het best te boeken in de late namiddag of avond.

 

Sportmassage
Ben jij die fervente sporter? Doe je aan topsport? Dan is een sportmassage op regelmatige basis iets voor jou. Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren. Zo wordt herstel van het lichaam bevordert. Blessures en overbelasting van je spieren worden zo voorkomen.