Ellen Indekeu

Ellen Indekeu

Klinisch psychologe en Tuina Therapeute

Specialisatie: - Brainspotting - Hartcoherentie - ACT - Kinder Tuina

Ellen Indekeu:

Ik ben Ellen Indekeu, klinisch psychologe van opleiding met een passie voor de holistische visie van de Chinese gezondheidszorg.

Na mijn opleiding aan de KULeuven (2015) volgde ik bijkomend een opleiding tot hartcoherentiecoach bij Louvanie, brainspotting fase 1 & 2 bij Antepassio en een basisopleiding ACT bij de ACT academie.
In september 2021 startte ik het postgraduaat Chinese gezondheidszorg bij ICZO om ook mijn kennis van de Oosterse gezondheidszorg te vergroten. Intussen ben ik ook afgestudeerd als Tuina Therapeute.

Ik ben erkend door de psychologencommissie (erkenningsnummer: 912129610) en in het bezit van een visum (visumnummer: 292049) om het beroep van klinisch psychologe te mogen uitoefenen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Psychologie
Geïnspireerd door de Chinese psychologie werk ik vanuit een holistische visie: emoties hebben een invloed op je lichamelijke toestand en omgekeerd. Zo is stress bijvoorbeeld een veelvoorkomende oorzaak van lichamelijke klachten die zich vaak gewoon verplaatsen naar andere gebieden als ze symptomatisch behandeld worden. We vertrekken altijd vanuit jouw hulpvraag: heb je weinig energie, voel je je niet goed in je vel, ben je jezelf kwijt, heb je het gevoel ergens “geblokkeerd” te zitten, … ik help je om inzicht te krijgen in emotionele blokkades en ga hier samen met jou mee aan de slag. Ik geef je tools en ondersteun je tijdens dit proces om zo je balans (terug) te vinden.

Psychologische begeleiding kan ook helpen om de resultaten van acupunctuur (blijvend) te ondersteunen.

 

Kinder Tuina
Naast psychologe ben ik ook Tuina therapeute. Kinder Tuina is een manuele therapie uit de Chinese geneeskunde voor baby’s en kinderen tot 11 jaar. Je vindt hier meer informatie over bij onze diensten – Kinder Tuina.

Wil je een AFSPRAAK

?
Neem contact op +32 (0)496 52 24 55 of bezoek onze contactpagina