Manu Fernandez

Manu Fernandez

Erkend Yogaleraar
Manu Fernandez:

Yoga is voor mij een levenswijze.
Ik sta bijna 25 jaar elke dag op de mat.

Doorheen al die jaren, van studie en zelfreflectie, mocht ik ervaren wat de werkelijke kracht van Yoga is. Yoga veranderde mezelf, het was steeds een veilig baken in tijden van ziekte & moeilijkheden. Het heeft me meermaals gered, kracht gegeven, de weg gewezen. Vanuit men hart deel ik graag deze kennis en ervaringen met jullie. Moge het jullie inspireren, doen thuis komen bij jezelf.

Mijn Yoga opleidingen volgde ik o.a bij Alberto Paganini en verder meerjarige opleidingen in de traditie van Sivananda en Satyananda. Ik mocht rechtstreeks onderricht ontvangen volgens de Indische traditie van Swami Mukti Dharma, die 16 jaar bij zijn guru Swami Satyananda leefde. Het was een zegening om op die manier overdracht te mogen ontvangen. Hierdoor heb ik een zeer uitgebreide kennis en ervaring opgedaan in verschillende yogastijlen ( o.a Yin, Hatha, Vinyasa, Pranayama en Yoga Nidra… ).

Daarnaast heb ik 22 jaar ervaring in meditatie. Ik heb Vipassana- en solo retraites gedaan en ben trouw aan de Dharma, de leer van Boeddha. Ook ben ik Mindfulness trainer en Reiki Master.

Inmiddels verdiep en specialiseer ik me in Yin Yoga (volgens Paul Grilley) waarbij Yoga aangepast wordt aan de mogelijkheden van het fysieke lichaam. Al ben ik leraar, ik blijf tegelijkertijd ook leerling.

Ik hoop van harte je op de mat te mogen begroeten.

Wil je een AFSPRAAK

?
Neem contact op +32 (0)496 52 24 55 of bezoek onze contactpagina